ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Νιώσαμε ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Μεγαλύτερο κέρδος και από τη… νίκη, το αίσθημα Παναθηναϊκής ανωτερότητας «απ’ τα παλιά» που ξύπνησε ξανά στον κόσμο. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Νιώσαμε ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Ξεκινάμε με ένα τεράστιο «χρόνια πολλά» στο μεγαλύτερο σύλλογο της… γης, σε αυτόν που κάποιοι λατρεύουν σαν τη ζωή τους την ίδια και πάμε παρακάτω. Στο ματσάκι που μας πρόσφερε μια τόσο όμορφη βραδιά.

Γιατί ΔΕΝ είναι όλες οι νίκες τρεις βαθμοί, δεν ζυγίζουν το ίδιο. Βγαίνοντας στο γήπεδο για τη σέντρα οι παίκτες του τριφυλλιού και βλέποντας αυτή την καυτή ατμόσφαιρα που τόσο είχε λείψει από το ΟΑΚΑ δεν είχαν χρέος απλά να κερδίσουν το ματς αλλά και να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ όλους αυτούς στις κερκίδες. Και αν είναι δυνατόν να τους κάνουν και ακόμη περισσότερους.

Στόχος λοιπόν επετεύχθη και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος για τον σύλλογο πέρα από το τρίποντο για το οποίο δεν μπορείς να πεις ότι καιγόσουν κιόλας. Για ένα βράδυ όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο νοιώσαμε ξανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Στην εξέδρα, στο τερέν, στο μυαλό και την καρδιά.

ΟΚ είναι… συνήθεια αυτής της ομάδας όταν πας να πεις μια καλή κουβέντα να σε διαψεύδει και να σε εκθέτει όμως εδώ το δείγμα δεν το λες και μικρό. Σαν ηφαίστειο που ξυπνά από το απόγευμα εκείνο κόντρα στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός όλο και μεγαλώνει. Όλο και οδεύει κοντά σε αυτό που λέμε κανονικότητα κι ας μην τα έχει λύσει τα προβλήματά του. Είναι τέτοια η εικόνα του, αλλά και οι κινήσεις που έχουν γίνει προς το μέλλον που σε κάνουν να ελπίζεις πως τα καλύτερα έρχονται. Αργά, σταθερά, αλλά ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Ο… πολυδιαφημισμένος ΠΑΟΚ προσκύνησε κανονικά και με το νόμο. Τον έπιασες από το λαρύγγι, τον έκανες σκόνη και θρύψαλα. Το έβλεπαν οι πάντες ότι έτσι όπως πάει το ματς… δεν γλιτώνουν. Να σας πω και κάτι ακόμη; Ασχετο, αλλά… σχετικό για όποιον μπορεί να το αντιληφθεί. Σε όλο το πρώτο μέρος με το σκορ στο 0-0 τα live στο στοίχημα σε είχαν φαβορί, δείγμα ότι και αυτοί (πουν μόνο κορόιδα δεν τους λες) σε αντιμετώπιζαν ξανά όπως σου πρέπει. Δεν χρειάζεται να πούμε τι έδινε η νίκη μας σε άλλα παρόμοια ματς τον τελευταίο καιρό. Νομίζω έγινε κατανοητό το παράδειγμα.

Είναι τόσο κολλητά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που πριν προλάβεις να σταθείς σε αυτό που έφυγε, κοιτάς αυτό που έρχεται. Και είναι εντελώς ΑΛΛΟ ματς. Βασικά είναι διπλή αναμέτρηση στην οποία παίζεις πρόκριση και διεκδικείς ΤΙΤΛΟ. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε αν μπορεί να τον πετάξει έξω ο Παναθηναϊκός. ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί. Ας πάνε όλα καλά στη Σαλονίκη και στο ΟΑΚΑ το πρώτο γκολ θα μπει απ’ την κερκίδα. Όπως παλιά, όπως τόσο μας έχει λείψει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ