ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συζητήσεις Γιαννακόπουλου με Μητσοτάκη και Πατούλη

Με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αναμένεται να συναντηθεί ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συζητήσεις Γιαννακόπουλου με Μητσοτάκη και Πατούλη

Σε συναντήσεις σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου στον κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», τόνισε πως στις 5 Φεβρουαρίου θα φιλοξενήσει τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ώστε να συζητήσουν για το project του Βοτανικού, που έχουν παρατηρηθεί σημαντικές καθυστερήσεις.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, καθώς στη σκέψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπάρχει επαφή και με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να διαπιστώσει επακριβώς σε ποια κατεύθυνση κινούνται στην κυβέρνηση σχετικά με το μεγαλεπήβολο project. Παράλληλα, όπως τόνισε, σαν σκέψεις υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Βοτανικός «κολλήσει» για οποιοδήποτε λόγο.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.