Θα έχει πολλά ζητήματα να λύσει ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι. Με πρώτο του Ζαχίντ. Που είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, που έχει υψηλή ρήτρα, αλλά έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω. Αξίζει την υπέρβαση.

Θα κληθεί ο Παναθηναϊκός αν δει τι θα κάνει και με τους Ανουάρ και Νάγκι, επίσης δανεικούς ποδοσφαιριστές, που μέχρι τώρα έχουν θετικό πρόσημο. Και τους τρεις αποκλείεται να τους κρατήσει. Ακόμα κι αν δεν κρατήσει κανέναν, ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Υπάρχει ο Αγιούμπ για να αντικαταστήσει τον Ζαχίντ, θα προκύψουν ευκαιρίες για τον άξονα και για τα άκρα. Όσο ο Ρόκα έχει μεγάλη ατζέντα, είναι σίγουρο πως θα την κάνει τη δουλειά και θα βρει παίκτες σε θέσεις «εύκολες».

Εκεί που είναι τα δύσκολα είναι στους ακραίους μπακ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι. Τι θα κάνει με τους ακραίους του. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής είναι κάτω από 50%. Και για τον Ινσούα και για τον Γιόχανσον.

Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα. Δεν είναι εύκολο να χάσεις και τους δύο βασικούς σου μπακ, που σου προσφέρουν πράγματα, που είναι βασικοί στον κορμό που έχεις χτίσει. Θέλει καλό ψάξιμο και όσο το δυνατόν χαμηλότερο ρίσκο για να βρεις τους αντικαταστάτες που θα κολλήσουν σε αυτό που έχει φτιάξει ο προπονητής.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου