ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Στόχος μας να παίζουμε πιο έξυπνα»

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι έχουν ως στόχο να παίξουν πιο έξυπνα στα επόμενα ματς.

Πιτίνο: «Στόχος μας να παίζουμε πιο έξυπνα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτίνο:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σκληρό εκτός έδρας παιχνίδι. Απομένουν δώδεκα αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου αυτή τη στιγμή. Προφανώς προσπαθούμε να πετύχουμε δύο πράγματα: πρώτον να προκριθούμε στα Play offs και δεύτερον, εφόσον το πετύχουμε, όταν αυτά έρθουν να είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας είναι σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από αυτό που θέλω ως προπονητής και ελπίζω στα επόμενα δώδεκα ματς να παρουσιάσουμε μεγάλη βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός κατά την αναχώρηση της ομάδας για Σερβία, προτού προσθέσει:

«Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο ταχείς ή πιο γρήγοροι αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο έξυπνα και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε στους προσεχείς αγώνες».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...