ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος στη δίκη της «συμμορίας»: «Από την εποχή Κόκκαλη έβλεπα παράλογα πράγματα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκίνησε την κατάθεσή του για την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης στο ποδόσφαιρο λέγοντας πως βλέπει παράλογες διαιτησίες από όταν πήρε τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης.

Αλαφούζος στη δίκη της «συμμορίας»: «Από την εποχή Κόκκαλη έβλεπα παράλογα πράγματα»

Αρχικά, είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Για τις προκλητικά κραυγαλέες διαιτησίες: Εχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι της ακριβή ημερομηνία των αγώνων στους οποίους αναφέρομαι στις καταθέσεις μου. Ήταν σαφές πως για πάρα πολλά χρόνια ακόμα και σήμερα που υπήρχαν ομάδες που τις ευνοούσαν και ο φορέας ο προωθεί τους διαιτητές ήταν η ΕΠΟ. Γι αυτό το λόγο έχουν έρθει οι ξένοι διαιτητές και υπάρχουν ακόμα θέματα. Από τη μέρα που ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, από το 1993 νομίζω. Γίνονται παράλογα πράγματα από το 1992-1993 και ακόμα συνεχίζω. Πριν από έναν χρόνο περισσότερο.Και πριν και μετά του Κόκκαλη γίνονται αυτά».

Υπάρχουν πρόσωπα που είναι εδώ και πριν από το 2010; Υπάρχει κάποιο στοιχείο;

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγώ έκανα πάρα πολλές καταγγελίες και περιέγραφα συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία αφορούσαν αποκλειστικά διαιτησίες. Υπήρξαν διάφορες καταγγελίες, υπάρχουν δύο σκάνδαλα, το Koriopolis 1 και 2. Πέρα από αυτά όμως δεν έχω άλλη γνώση εγώ για να ερευνήσω αστυνομικά.

Και στην ΕΠΟ είχα πάει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Είχα πάει στην UEFA, είχα πάρει δικηγόρους, ποτέ δεν έγινε τίποτα. Νομίζω πως οι Ελληνικές Αρχές έπρεπε να διαλευκάνουν τις υποθέσεις. Η UEFA δεν έχει ανακριτικά όργανα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.