ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου για το ματς της Τούμπας: «Το θέμα σήμερα είναι με τι σκορ θα χάσουμε»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και εμφανίστηκε σίγουρος για ήττα του Παναθηναϊκού!

Κωνσταντίνου για το ματς της Τούμπας: «Το θέμα σήμερα είναι με τι σκορ θα χάσουμε»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου και εμφανίστηκε… σίγουρος για ήττα του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού»:

«Στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσουμε σήμερα αλλά πως θα χάσουμε και με τι σκορ θα χάσουμε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει το πάθος του, την διάθεση του και την ψυχολογία του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι του από την αρχή για τον κόσμο του. Τα παιχνίδια κρίνονται στον γήπεδο και όχι στα λόγια. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο ΠΑΟΚ μέσα σε 2 ημέρες.

Ο καιρός είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και θα παίξει τον ρόλο του, γιατί θα παίξει διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μην φάει γκολ αλλά και να πετύχει. Ο Δώνης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες ότι το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι εντελώς διαφορετικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...