ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνου, κάνει λόγο για παραποίηση των δηλώσεών του

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάνει λόγο για παραποίηση των δηλώσεών του ενόψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνου, κάνει λόγο για παραποίηση των δηλώσεών του

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάνει λόγο για παραποίηση των δηλώσεών του ενόψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για τον σημερινό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού και πρώην στέλεχος της ΠΑΕ, τόνισε “το θέμα είναι με πόσα γκολ θα χάσει ο Παναθηναϊκός”, γεγονός που δημιούργησε αντιδράσεις από τον κόσμο.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνου είναι έξαλλος και κάνει λόγο για παραποίηση των λεγομένων του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ακούσουμε το ηχητικό,  βέβαια, ο διάλογος είναι ο εξής:

Δημοσιογράφος: “Εγώ πιστεύω κ. Κωνσταντίνου ότι θα χάσετε το βράδυ”.

Κωνσταντίνου: “Το θέμα δεν αν θα χάσουμε ή δε θα χάσουμε. Το θέμα είναι πως θα χάσουμε και με τι σκορ θα χάσουμε. Γι αυτό λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει αρκετά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση”.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...