ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα για πέναλτι: «Βρήκα την μπάλα»

Ο Εμάνουελ Ινσούα σε δηλώσεις του τόνισε ότι στη φάση του πέναλτι βρήκε πρώτα την μπάλα. Τι είπε για τη ρεβάνς.

Ινσούα για πέναλτι: «Βρήκα την μπάλα»

Αναλυτικά όσα είπε στον Cosmote Tv ο Ινσούα:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν. Εγώ βρληκα την μπάλα στη φάση του πέναλτι και μετά τον παίκτη. Αυτά είναι λεπτομέρειες που κρίνουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα είχαμε σοβαρό πρόβλημα στις στημένες φάσεις»

«Μπορούμε με τον κόσμο να πιάσουμε την απόδοση που πρέπει για να προκριθούμε. Πρώτο μέλημα μας τώρα είναι το ματς της Κυριακής και μετά να δούμε τη ρεβάνς. Στόχος μας παραμένει το κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.