ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης για τη ρεβάνς: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Ο Σωκράτης Διούδης στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι έχασαν το μυαλό τους μετά το 1-0.

Διούδης για τη ρεβάνς: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Περιμέναμε να μας βάλει πίεση από τα πρώτα λεπτά, όπως και έγινε. Δεν το διαχειριστήκαμε και άσχημα, αμυντικά πήγαμε καλά, όμως δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε την μπάλα, κάτι που είχαμε ανάγκη.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δώσαμε χώρους, κάναμε κάποια αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να βάλει άλλο ένα γκολ και να κάνει το έργο μας δύσκολο στον επαναληπτικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με δεδομένο ότι στο κύπελλο υπάρχει και η ρεβάνς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τα πράγματα. Το 1-0 δεν είναι και τόσο κακό σκορ για επαναληπτικό. Χάσαμε όμως το μυαλό μας και κάναμε επιπόλαια λάθη. Έχουμε και την ρεβάνς, στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει πολλά. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο σκορ, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, έχουμε ένα καλό σύνολο και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου να μας δώσει ώθηση και μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.