ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρελαμένοι» με τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό!

«Βράζουν» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την σφαγή του Ελβετού διαιτητή Σέρερ στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Τρελαμένοι» με τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό!

Ο Ελβετός διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι – ανακάλυψη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ενώ δεν ήταν και τόσο… αυστηρός απέναντι στον Πέλκα, ο οποίος θα έπρεπε να αποβληθεί στο 7΄με δύο κίτρινες.

Φυσικά ειδικά για τη φάση του πέναλτι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι και έβραζαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτηρία.

Χαρακτηριστικό ήταν το σκηνικό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, μετά το τέλος του αγώνα, όπου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον Σέρερ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.575 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.