ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Όλοι ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό

Αν υπήρχαν… 1000 λόγοι για να μαζευτεί ο κόσμος στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος, τώρα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι για να πάνε οι διπλάσιοι. Και όλοι μαζί να παλέψουν για την πρόκριση.

Όλοι ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό

Κάποτε ήταν ο Κύζας. Που με το «έτσι θέλω» στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να βρεθεί σε έναν τελικό Κυπέλλου. Με μια από τις πιο… αλήτικες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων, είχε χαρίσει την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Χθες ήταν οι Ελβετοί που έκλεισαν τα μάτια. Στην κόκκινη του Πέλκα στο πρώτο δεκάλεπτο, κόκκινη που θα άλλαζε τα δεδομένα όχι μόνο του αγώνα, αλλά της πρόκρισης. Στο πέναλτι του Πέλκα, με τον Ινσούα να βρίσκει μπάλα καθαρά, αλλά το VAR να… τρώει σουβλάκια. Στο χέρι του Βιεϊρίνια, που συνεχίζει να παίζει βόλεϊ και κανείς να μην σφυρίζει.

Η ρητορική «δεν έπαιξες καλά, άρα δε δικαιούσαι να μιλάς» είναι ρητορική που θυμίζει… Ολυμπιακό. Και ο ΠΑΟΚ έχει γίνει ακριβώς αυτό: ο νέος Ολυμπιακός. Χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν μπορούσαν να χωνέψουν την καθαρή ήττα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έπρεπε, με οποιονδήποτε τρόπο, να… αναστηθούν. Και το έκαναν με τη βοήθεια των Ελβετών… χειρούργων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο επαναληπτικός του ΟΑΚΑ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη. Κι εκεί ο κόσμος πρέπει να είναι περισσότερος από ποτέ. Κυρίως για να στηρίξει την προσπάθεια του Δώνη και των παικτών του, να στείλει ένα μήνυμα προς όλους πως ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος. Και σε όσες διαιτητικές αλητείες γίνονται, έχει σαν ασπίδα τον κόσμο του.

Το γήπεδο πρέπει να έχει τον διπλάσιο κόσμο σε σχέση με την περασμένη Κυριακή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν από τέσσερις μέρες, μπορούν να το κάνουν και πάλι με τα μισά χρήματα, βάσει της προσφοράς της ΠΑΕ για τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια.

Όλοι στο ΟΑΚΑ. Για την προσπάθεια ανατροπής. Αλλά κυρίως, για το χειροκρότημα, τη στήριξη και το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.