ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Προπαγάνδα stop: Η φωτογραφία που κυκλοφορεί και δεν αποδεικνύει την αλήθεια για το μαρκάρισμα του Ινσούα (pics)

Μια ματιά στο βίντεο της φάσης με τα κατάλληλα... stop δίνει την απάντηση ακόμα και σε ένα παιδάκι για το τι συνέβη στη φάση του Ινσούα με τον Πέλκα. Αν δεν είσαι έμμισθος ή στραβός, καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει πέναλτι. Δείτε καρέ - καρέ τη φάση.

Προπαγάνδα stop: Η φωτογραφία που κυκλοφορεί και δεν αποδεικνύει την αλήθεια για το μαρκάρισμα του Ινσούα (pics)

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στα Social Media και προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο σε μια ξεκάθαρη φάση δεν πείθει ούτε παιδάκια δέκα χρονών. Το να πάρει κάποιος μια φάση, να την κόψει εκεί ακριβώς που τον βολεύει και να δείξει αυτό που θέλει, είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου.

Στην προκειμένη περίπτωση το άσπρο (το στοπ του Ινσούα στον Πέλκα), γίνεται μαύρο (ισχυρίζονται ότι υπάρχει πέναλτι) με μια φωτογραφία που σε κάνει να βάζεις τα γέλια. Έχουν κόψει τη στιγμή που βρίσκει το γόνατο του Ινσούα στο γόνατο του Πέλκα. Λες και δεν υπήρξε φάση πριν απ’ αυτό.

Η φωτογραφία που… λανσάρουν για να αποδείξουν ότι είναι πέναλτι είναι αυτή:

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεγαλύτερη προσπάθεια προπαγάνδας δεν έχει υπάρξει. Μιλάμε για φωτογραφία που την έχουν κόψει αφού ο Ινσούα έχει βρει την μπάλα. Προφανώς και θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους ή σε άσχετους από ποδόσφαιρο.

Είδαμε λοιπόν το βίντεο, το ριπλέι και κόψαμε τη φάση σε τέσσερα καρέ. Από τη στιγμή που η μπάλα φτάνει στον Πέλκα και κάνει το πρώτο κοντρόλ. Πάμε, λοιπόν, να βάλουμε κάτω τις… φωτογραφίες μας και να πούμε την αλήθεια. Όχι την αλήθεια ΣΑΣ. Αλλά την πραγματική αλήθεια.

Καρέ 1: Ο Πέλκας κάνει κοντρόλ από την πάσα του Μπίσεσβαρ:

Καρέ 2: Ο Ινσούα κάνει προβολή και βρίσκει ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Καρέ 3: Όπως είναι απολύτως ΛΟΓΙΚΟ βρίσκουν τα πόδια Ινσούα και Πέλκα, αφού δε γίνεται να εξαφανιστούν. Βρίσκουν αφού ο Ινσούα έχει βρει μπάλα. Αυτό το καρέ είναι που έχουν κάνει ζουμ και προσπαθούν να αποδείξουν ότι υπάρχει πέναλτι. Δεν τους πιστεύουν ούτε παιδάκια του δημοτικού.

Καρέ 4: Ο Πέλκας πέφτει στο έδαφος, όπως είναι φυσιολογικό, από τη σύγκρουση

Τα υπόλοιπα είναι για να πείσουν ότι δεν έχουν γίνει αυτό που μισούσαν. Αλλά η αλήθεια είναι ξεκάθαρη: ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε αλλιώς να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Μόνο με μια κόκκινη που χαρίστηκε στον Πέλκα μόλις στο 3′ και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Δείτε, ως μπόνους, και την – ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ – κόκκινη κάρτα που δε δόθηκε στον Πέλκα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.