ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Στο ίδιο έργο θεατές!

Μόλις ο Παναθηναϊκός πάει να σηκώσει κεφάλι, τα κοράκια θα του το κόψουν με το έτσι θέλω. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Στο ίδιο έργο θεατές!

Το πράγμα έχει καταντήσει εκνευριστικά προβλέψιμο. Δεν το παίζουμε προφήτες όμως αλήθεια υπήρχε κανείς που να πίστευε πως μετά το δίμπαλο της Κυριακής αλλά και την ιστορία που έχει ξεσπάσει με τον Ολυμπιακό θα πηγαίναμε σε διαιτησία 50-50 στην Τούμπα; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Σιγά μην άφηναν τον Παναθηναϊκό να σηκώσει κεφάλι. Ένα μήνα χαρήκαμε και… πολύ μας είναι. Δεν πάει να έκαναν πέρα τα εγχώρια κοράκια; Και οι… ελβετικοί σουγιάδες μια χαρά την κάνουν τη δουλειά. Ένα σβηστό και ξεκούραστο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο στο έκαναν με τον τσαμπουκά 1-0 και από εκεί και μετά τα πάντα πήραν το δρόμο τους.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε αυτό που ήθελε, του έφυγε το άγχος και η πίεση είναι που είναι ποιοτικότερος και εσύ δεν ήσουν και σε καλή βραδιά και ξέφυγε το πράγμα. Τόσο που άντε να το μαζέψεις στη ρεβάνς. Εκεί πάντως που ακόμη και έτσι ο Παναθηναϊκός πρέπει και μπορεί να το μαζέψει. Με τον κόσμο του να πηγαίνει στο γήπεδο μαζικά. Σαν να έχεις έρθει με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Δεν το λέμε για να την αποφύγουμε αλλά γιατί έτσι είναι. Άλλο ματς θα είχαμε χωρίς τη μαϊμού που δόθηκε (και για την οποία δεν πήγαν καν στο var) και άλλο είδαμε με δαύτη. Αν προσθέσουμε μη αποβολή Πέλκα και δεν συμμαζεύεται καταλαβαίνει και ο πιο αδαής το πώς ο Παναθηναϊκός καθαρίστηκε σαν αυγό.

Αν με το ζόρι πρέπει να πούμε κάτι επί του αγωνιστικού η αλήθεια είναι ότι όντως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ουδεμία σχέση ούτε με την περασμένη Κυριακή ούτε με τον τελευταίο μήνα. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν παίξεις πρέπει σώνει και καλά να χάσεις. Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται μονάχα ως ελληνική πατέντα.

Και τώρα τι; Ο Παναθηναϊκός έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το βήμα παραπάνω. Βασικά του την αφαίρεσαν. Το αν θα αντέξει να επιστρέψει και το που μπορεί να φτάσει θα το δούμε σύντομα. Αν όλο αυτό θα του βγει σε αντίδραση ή ξενέρωμα. Στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ θα δοθούν οι πρώτες απαντήσεις. ΥΓ: Για το νέο αυτογκόλ του Αλαφούζου είναι χάσιμο χρόνου να πεις το οτιδήποτε. Δυστυχώς το έχει τερματίσει προ πολλού

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.