ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε και ακούστε τι λένε και γεμίστε το ΟΑΚΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απίστευτη προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ,που θέλει να βγάλει τυφλή όλη την Ελλάδα, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός και ζητάει από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη, για τον Δώνη, τους παίκτες και το τριφύλλι.

Διαβάστε και ακούστε τι λένε και γεμίστε το ΟΑΚΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απίστευτη προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ,που θέλει να βγάλει τυφλή όλη την Ελλάδα, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός και ζητάει από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη, για τον Δώνη, τους παίκτες και το τριφύλλι.

Από χθες το βράδυ μετά την λήξη του αγώνα ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Διαβάζω σχόλια οπαδών του ΠΑΟΚ και νομίζω, ότι διαβάζω σχόλια οπαδών Ολυμπιακού. Ιδια φρασεολογία, ίδια προπαγάνδα, ίδια προσπάθεια, να γίνει το άσπρο-μαύρο. Αυτά, που κατηγορούσαν σωστά 20 χρόνια, ότι τα έκαναν οι άλλοι, τα κάνουν τώρα οι ίδιοι. Και πάνε να μας βγάλουν όλους …τρελούς. «Βρίσκει ο Ινσούα το γόνατο του Πέλκα και είναι πέναλτι» λένε από τον ΠΑΟΚ και βλέπεις την φάση και ότι λένε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως χρόνια τώρα ακούγαμε από οπαδούς του Ολυμπιακού, ότι δεν γινόταν τίποτα και όλα ήταν καλά, έτσι από χθες το βράδυ ακούμε, ότι ο Ινσούα έκανε πέναλτι, άσχετα αν η τηλεόραση δείχνει, ότι βρίσκει καθαρά την μπάλα. Το 0-0 έγινε 1-0 από το πουθενά με δώρο του Σερέρ του Ελβετού, που η… πρόθεσή του φάνηκε από το γεγονός, ότι δεν πήρε κάν γνώμη από τον Varιστα.

Μετά στο δεύτερο ημίχρονο ναι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και ο Διούδης βρέθηκε σε σπουδαία ημέρα και έσωσε την ομάδα από τρίτο και τέταρτο γκολ. Υπάρχει κάποιος κανονισμός, που να λέει, ότι «όταν βάσει ευκαιριών είναι, για να χάνεις το παιχνίδι δεν έχεις δικαίωμα να φωνάζεις, για ένα μαιμού –πέναλτι, που σου έδωσαν και το τελικό 1-0 έγινε 2-0;». Διότι αν το ματς τελείωνε 1-0 θα μιλάγαμε διαφορετικά τώρα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα η ρεβάνς μοιάζει με βουνό για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα είναι ένα θαύμα. Εγώ είμαι από αυτούς, που πιστεύω, ότι αυτά  που έχει κάνει 20 χρόνια ο Ολυμπιακός σε βάρος του ποδοσφαίρου δεν συγκρίνονται με τίποτα. Με λύπη μου διαπίστωσα μία φορά με τον Κύζα πριν λίγα χρόνια και δεύτερη φορά χθες με τον Σέρερ, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει Ολυμπιακός. Θέλει να σε αδικεί και να λέει, ότι δεν σε αδίκησε. Θέλει να κάνει το άσπρο-μαύρο. Μου λένε, «μα το είπε ο Πέλκας, ότι τον βρήκε ο Ινσούα». Τι θα έλεγε ο Πέλκας ; Ότι δεν τον βρήκε; Και πως θα κυκλοφορούσε σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη; Για να καταλάβετε τι λέτε και τι γράφετε, όλοι εσείς οι φίλοι του ΠΑΟΚ, η οι γύρω από τον ΠΑΟΚ είναι σαν να έλεγα εγώ ότι ο Μακέντα δεν βρήκε την μπάλα με το χέρι την Κυριακή και κακώς ακυρώθηκε το γκολ.

Κάτι τέτοιο, όμως, ούτε το έκανα, ούτε θέλω να το κάνω. Και επειδή και ο Μακέντα έχει προσωπικότητα, βγήκε και είπε, ότι έκανε χέρι και σωστά ακυρώθηκε το γκολ. Ολοι όσοι λέτε, ότι η φάση του Ινσούα είναι πέναλτι εύχομαι να χάσετε το πρωτάθλημα από ένα τέτοιο πέναλτι και να δω μετά τις τούμπες, που θα κάνετε. Διότι κάπου υπάρχουν όρια. Το άσπρο-μαύρο, όταν κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν τρελαίνομαι και δεν το ανέχομαι.

Και κάτι τελευταίο. Δεν συνηθίζω να το κάνω, αλλά θα το κάνω και θα το λέω μέχρι την Τετάρτη. Απευθύνομαι σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ξεχάστε ,ότι παράπονο έχετε από τον οποιονδήποτε από την ομάδα και ελάτε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Γεμίστε το γήπεδο, για να ευχαριστήσετε τον Γιώργο Δώνη και τα παιδιά, που παλεύουν με τα …θηρία. Ελάτε στο γήπεδο, για το τριφύλλι, για τον Παναθηναϊκό. Ελάτε στο γήπεδο, για να βοηθήσετε με την φωνή σας να φθάσει η ομάδα σε μία μεγάλη πρόκριση και να δώσετε την απάντησή σας στους προπαγανδιστές, που ζήλεψαν την 20ετία της ομάδας του Πειραιά και επιθυμούν να γίνουν σαν και αυτούς. Ξεχάστε τον Αλαφούζο, ξεχάστε ότι δεν σας αρέσει και σας χαλάει στην ομάδα. Την Τετάρτη για 90 ίσως και 120 λεπτά ίσως και παραπάνω το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι έδρα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού να δώσει το παρών σε μία μεγάλη μάχη. Την Τετάρτη δεν πρέπει να λείπει κανείς από το γήπεδο. Στις 8 αρχίζει το παιχνίδι, από τις 7 πρέπει όλοι να είναι μέσα. Για τον Παναθηναϊκό, για το τριφύλλι, για τον Δώνη, για τα παιδιά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.