ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Παίζει εξαιρετικά η Ζενίτ, μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για το ματς με τη Ζενίτ, αλλά και τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Πιτίνο: «Παίζει εξαιρετικά η Ζενίτ, μπαίνουμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν»

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο για το ματς με τη Ζενίτ, αλλά και τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός τεχνικός κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε: «Παίξαμε την καλύτερη άμυνα της σεζόν. Ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, όμως τον χάσαμε λόγω προβλήματος στη συνέχεια, ενώ χάσαμε και τον Τζόνσον με φάουλ. Δεν είναι δικαιολογία αυτό όμως. Είχαμε κακές επιλογές στο σουτ και κερδίζαμε με δέκα πόντους, έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε τον Παπαπέτρου. Εντυπωσιάστηκα με την άμυνα και την εμφάνισή μας χθες, ειδικά μετά την ήττα από την Βαλένθια. Ήταν κακές οι επιλογές μας στα σουτ».

Σχετικά με την δύσκολη συνέχεια και το πρόγραμμα, ο Πιτίνο τόνισε: «Χάσαμε δύο σερί εκτός έδρας ματς, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα απομένουν 11 παιχνίδια, εκ των οποίων τα έξι είναι απέναντι στις καλύτερες ομάδες βαθμολογικά της διοργάνωσης. Τώρα θα μπούμε στο πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Η κατάσταση δεν αφορά τα πλέι-οφ, αν θα προκριθούμε δηλαδή εκεί. Πρέπει να παίξουμε σε αυτά τα ματς το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στο Final Four».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Σε ότι αφορά την Ζενίτ και το αυριανό (7/2, 21:30) ματς στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Παίζουν εξαιρετικά εκτός έδρας. Μετρούν 19 ασίστ ανά ματς, ξέρουν να πασάρουν, είναι μία ομάδα δυνατή στο phsyical κομμάτι, παίζουν ζώνη. Πρέπει να εκτελούμε το πλάνο μας και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα τελευταία λεπτά. Αυτή η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο πέρσι, αλλά ελπίζουμε να φτάσουμε σύντομα σε αυτό το επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...