ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δώνης: «Μπορούμε να προκριθούμε»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την πρόκριση. Οι παίκτες του τριφυλλιού ήταν απογοητευμένοι και έτσι ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τους ανυψώσει το ηθικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε;

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η κακή μέρα. Δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν μου αρέσει ότι αφήσαμε το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ. Έχω απαιτήσεις από τους πιο έμπειρους και πρέπει αυτοί στα δύσκολα να δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από εκεί και πέρα, όπως σας είχα πει και στο ημίχρονο με την ΑΕΚ που χάναμε με 2-0, εγώ το πιστεύω! Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Μπορούμε και 3 και 4-0 να νικήσουμε, αρκεί να έχουμε πίστη και την απόδοση που πρέπει». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.