ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

#OloiOAKA: Για τον Παναθηναϊκό. Για το τριφύλλι

Ο λαός του Παναθηναϊκού πρέπει να πρασινίσει το ΟΑΚΑ την Τετάρτη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Το hashtag #OloiOAKA πρέπει να ξεσηκώσει κάθε φίλο του «τριφυλλιού».

#OloiOAKA: Για τον Παναθηναϊκό. Για το τριφύλλι

Ο λαός του Παναθηναϊκού πρέπει να πρασινίσει το ΟΑΚΑ την Τετάρτη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Το hashtag #OloiOAKA πρέπει να ξεσηκώσει κάθε φίλο του «τριφυλλιού».

Είναι από τις στιγμές που λίγο πρέπει να απασχολεί το αποτέλεσμα. Από τις μέρες εκείνες που οφείλεις να ξεκρεμάσεις το κασκολάκι σου από τον τοίχο, να το περάσεις στο λαιμό σου και να ξεκινήσεις για το γήπεδο. Από τις μέρες που θα φύγεις λίγο νωρίτερα από τη δουλειά για να προλάβεις τη σέντρα.

Είναι από εκείνες τις μέρες που μας έχουν λείψει. Όλοι μαζί, συσπειρωμένοι, έχοντας έναν κοινό στόχο. Να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στο γήπεδο, να σταθούμε πλάι στην ομάδα, να τη βοηθήσουμε να φτάσει σε μια ακόμα μεγάλη ανατροπή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να μεταδώσουμε την πίστη μας προς τους ποδοσφαιριστές, όπως ακριβώς την είχαν μεταδώσει όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όσοι στο 0-2 δεν μουρμούρησαν, δε γιούχαραν, δεν έφυγαν από το γήπεδο, αλλά έμειναν εκεί και αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη του Παναθηναϊκού για να φτάσει στο 3-2.

Και τότε ελάχιστοι το πίστευαν. Και με τον ΠΑΣ Γιάννινα λίγοι το πίστευαν. Έγινε. Και τις δύο φορές. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα, αν έχει τη στήριξη του κόσμου της. Αυτή η ομάδα, που προοδεύει και «μεγαλώνει» μέρα με τη μέρα, αξίζει να αγκαλιαστεί το βράδυ της Τετάρτης.

Όλοι στο ΟΑΚΑ για να αποδείξουμε πως τα πέναλτι που είναι βγαλμένα από τις σκοτεινές μέρες της «παράγκας» και της «συμμορίας», δεν μπορούν να γίνουν πλέον ανεκτά. Όλοι στο ΟΑΚΑ για να μην μπορεί ο επόμενος… Ελβετός διαιτητής να χαρίζει κόκκινες κάρτες όπως αυτή που χάρισαν στον Πέλκα.

Όλοι στο ΟΑΚΑ με πίστη και φωνή για την ανατροπή και την πρόκριση. Για τον Παναθηναϊκό. Για το τριφύλλι στην καρδιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.