ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Μένει η νίκη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε»

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στην ξεχωριστή σημασία της νίκης απέναντι στη Ζενίτ και τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιώσουν το κομμάτι της συγκέντρωσης και των λαθών.

Μήτογλου: «Μένει η νίκη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε»

«Βγάλαμε ενέργεια, αλλά φάνηκε λίγο η κούρασή μας. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά, να χάνουμε τέτοιες διαφορές. Μπορεί να μας κοστίσει αυτό στο μέλλον. Μένει η νίκη. Ο κόουτς ήταν ευχαριστημένος, μόνο τα 13-14 λάθη στο ημίχρονο ήταν πολλά και έπρεπε να το φτιάξουμε», ανέφερε αρχικά ο «πράσινος» ψηλός στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει:

«Συμβαίνουν λάθη, είναι λάθη “σιγουριάς” ή συγκέντρωσης. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό, μπορεί να επηρέασε και η κούραση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα λάθη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα τελείωσε μία διαβολοβδομάδα. Έχουμε ένα κενό, να καθαρίσουμε λίγο το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε. Θα δούμε τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε, θα μας κάνει καλό. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο διπλό. Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό στα επόμενα παιχνίδια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατομική του βελτίωση και δουλειά: «Η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει. Όλοι δουλεύουμε σκληρά. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο και να δουλεύω όσο πιο πολύ γίνεται. Όλα φαίνονται στο γήπεδο».

Τέλος, για τον Γιάννη Μπουρούση, τόνισε: «Μεγάλος σεβασμός για τον Μπουρούση. Από το καλοκαίρι του 2017 τον έζησα στην Εθνική. Μεγάλη προσωπικότητα, είναι ένας πιστός στρατιώτης. Την πονά την ομάδα, ήμουν χαρούμενος που τον είχα συμπαίκτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...