ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πρέπει να βελτιωθούμε

Για το κακό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα, αλλά και τα μεγάλα κενά διαστήματα μέσα στα ματς, μίλησε ο Γιώργος Βόβορας.

Βόβορας: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πρέπει να βελτιωθούμε

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού για το κακό 10λεπτο της ομάδας του, τις λεπτομέρειές του και την αντιμετώπισή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κακό 10λεπτο: «Αν έχεις ένα τόσο μεγάλο αριθμό λαθών στην έδρα σου με μια ομάδα που δεν είναι τόσο πιεστική σίγουρα δεν μπορείς να κρατήσεις τον ίδιο ρυθμό για τέσσερα 10λεπτα. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε. Τους δώσαμε εύκολα καλάθια, δε συνεχίσαμε αυτό που κάναμε στα πρώτα λεπτά. Μπήκαμε με λάθος τρόπο ν’ αντιδράσουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε κενά διαστήματα. Η γενική εικόνα μας όμως ήταν καλή. Έχουμε δέκα πέντε μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε και να πάμε στην τελική ευθεία που έχουμε πολύ δύσκολα ματς».

Για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να συμβιβαστεί με την επιθετική φύση της ομάδας του: «Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε μια επιθετική ομάδα, με 20 λάθη σκοράραμε κοντά εκατό πόντους, όμως αν θέλεις να πετύχεις στη διοργάνωση πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτίωση στο ριμπάουντ και με διάφορα συστήματα που τον τελευταίο καιρό ο κόουτς δοκιμάζει για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα κενά διαστήματα και να κάνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε εντός κι εκτός έδρας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Έχουμε δει φέτος πάρα πολλές εκπλήξεις. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουμε με Μπαρτσελόνα, πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί για να κερδίσουμε και μετά να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για τον Γιάννη Μπουρούση που σταμάτησε από την Εθνική ομάδα: «Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πολλά για το μπάσκετ, τα πάντα. Ένα παιδί που έχει πάρει τίτλους, έχει πάρει Euroleague και μ’ αυτά που διάβασα του μένει πως δεν πήρε κάτι με την Εθνική. Να μείνει κοντά στην Εθνική μαζί με όλα τα παιδιά για να δώσουν βοήθεια στα νέα παιδιά που έρχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.