ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νίκη που δείχνει παραμονή

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 12-11.

Παναθηναϊκός: Νίκη που δείχνει παραμονή
Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 12-11.
Ήταν η δεύτερη νίκη του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα και πλέον οι «πράσινοι» δείχνουν ότι μπορούν να μπουν με καλές προϋποθέσεις στα πλέι άουτ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ενώ τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 3-3, 3-4, 2-3, 4-1

Τα γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι:Πανταζόπουλος (3), Σμιθ (3), Μπιτσάκος (1), Γκαράνης (2) και Χατζηστεφάνου (1), Κόσιτς (1) Χριστοφορίδης (1)

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς ΠΑΟΚ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι: Παπάκος (3), Κολμπένοφ (1), Προσινικλής (1), Ράντονιτς (2), Καλαϊτζής (1), Κεχαλάρης (1) και Σαρησάββας (2).

Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Εγνατιάδης, Γκαράνης, Σμιθ, Κατσαγούνος, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου Αλ. Μοσχοβέλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.