ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με 20άδα κόντρα στην ΑΕΚ (Pic)

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης για το ματς με την ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απόντας ο Ινσούα λόγω τιμωρίας.

Παναθηναϊκός: Με 20άδα κόντρα στην ΑΕΚ (Pic)

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος Δώνης έχει διαθέσιμους 20 ποδοσφαιριστές, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ στα social media. Απόντας από την αναμέτρηση θα είναι ο Εμάνουελ Ινσούα λόγω καρτών, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Γιασίν Αγιούμπ καθότι ανέτοιμος.

Αναλυτικά η 20άδα των ποδοσφαιριστών

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.