ΚΛΕΙΣΙΜΟ
΄(19:30, NOVASPORTS 1, LIVE : Panathinaikos24.gr)

Νίκη για να φτάσει μία ανάσα από την ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός με ορισμένες αλλαγές στο σχηματισμό του φιλοξενείται σήμερα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη, η οποία θα τον φέρει στο -1 από την Ένωση.

Νίκη για να φτάσει μία ανάσα από την ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη σφαγή στην Τούμπα την Τετάρτη και την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ ως τυπικά φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι», που ψάχνει την δεύτερη σερί νίκη του σε ντέρμπι ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ινσούα που είναι και τραυματίας, ενώ εκτός για ακόμα ένα ματς έμεινε ο Κολοβετσιος και ο ανέτοιμος Αγιούμπ.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές, μιας και ο Γιώργος Δώνης θέλει να έχει φρέσκα πόδια στο γήπεδο ενόψει φυσικά και του ματς της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους 3 βαθμούς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.