ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονομόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα αναγεννηθεί»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει ο σύλλογος που ήταν.

Οικονομόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα αναγεννηθεί»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη και το έργο του στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ο Δώνης κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και θα φανεί και στη συνέχεια. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα αναγεννηθεί στη συνέχεια. Είναι ο μοναδικός προπονητής αυτή τη στιγμή που θα μπορούσε να φτιάξει την ομάδα. Έχει ένα εξαιρετικό επιτελείο, έχει κατασταλάξει σε ορισμένα πράγματα και η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Και οι μεταγραφές που έγιναν έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα», τόνισε ο παλιός μεγάλος γκολκίπερ των «πράσινων».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας για το αποψινό ντέρμπι είπε: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κοντράρει την ΑΕΚ. Παίζει ρόλο και η τύχη. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έγιναν δύο φάσεις που απέκρουσε ο Διούδης και θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

Για τις αναμνήσεις από τα ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ είπε: «Πιστεύω πως τα καλύτερά μου παιχνίδια τα έχω κάνει απέναντι στην ΑΕΚ και κυρίως μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα εκείνη την εποχή. Στον Παναθηναϊκό είχα τεράστιους συμπαίκτες».

Όσο για τον Σωκράτη Διούδη και την παρουσία του στο «τριφύλλι»; «Έχει πάρει παιχνίδια και ανέβηκε. Πρέπει όμως να υπάρχουν και άλλοι καλοί τερματοφύλακες στην ομάδα, για να υπάρχει ανταγωνισμός».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Αντώνη Νικοπολίδη και την εξέλιξή του. «Ο Νικοπολίδης δούλευε ακατάπαυστα γι’ αυτό και εξελίχθηκε τόσο. Τον είχα πάρει δίπλα στον Βάντσικ, βελτιώθηκε πολύ και έκανε υπομονή. Του είχα πει να περιμένει την ευκαιρία του και να είναι έτοιμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.