ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΟΙ

Τεσσέρα των Νέων στην ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της ΑΕΚ στην Κ-19 και παρέμεινε στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Τεσσέρα των Νέων στην ΑΕΚ!

Ο Νέοι του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν μια φοβερή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 4-2 εκτός έδρας και παρέμεινε στους 2 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το ματς

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Καλομοίρη και μπήκαν στη θέση του οδηγού. Το τριφύλλι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έτσι στο 21ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Αθανασακόπουλο και πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΑΕΚ αυτό δεν το άφησε έτσι και μειώσε σε 1-2 μόλις ένα λεπτό αργότερα. Ο Παναθηναϊκός 9 λεπτά αργότερα με το πόδι πατημένο στο γκάζι τριπλασίασε τα τέρματα του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με ωραίο γκολ του Σερπέζη. Παρά ταυτά οι γηπεδούχοι πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μείωσαν σε 2-3 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός στο 52ο λεπτό έκανε το 2-4 με γκολ του Ηλιάδη, με το σκορ να μην αλλάζει στο υπόλοιπο του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.