ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Γιώργος Δώνης από την προσπάθεια των παικτών του. Πίστη για πρόκριση με ΠΑΟΚ.

Δώνης: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο προπονητής των «πρασίνων» μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ομάδα σήμερα ήταν καλή, είχε έλεγχο αλλά δεν έβαλε γκολ. Ενώ για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ, πιστεύει στην ανατροπή και επεσήμανε πως η ομάδα θα το παλέψει για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Νομίζω ότι για μια ενδεκάδα που είχε τόσους νέους ποδοσφαιριστές μένω ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε αλλά και να ισοφαρίσουμε. Η ΑΕΚ έπεσε σκληρή άμυνα αλλά δεν μας απείλησε ουσιαστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Η αλήθεια είναι ότι ο Μακέντα θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερη τη φάση, μετά την πάσα του Χρήστου».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα είμαστε φρέσκοι και δυνατοί, ώστε να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.