ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: “Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ”

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο σημερινό αποτέλεσμα, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην άμυνα της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Δώνης:

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο σημερινό αποτέλεσμα, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην άμυνα της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου

“Σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια που κάναμε στο γήπεδο και από το πλάνο μας, τα τρεξίματά μας, την αυτοπεποίθησή μας είμαι ευχαριστημένος. Μπήκαμε με καλή διάθεση να ελέγξουμε το ματς. Παρ’ ότι είχαμε την υπεροχή, η ΑΕΚ προηγήθηκε με ένα ωραίο γκολ. Είχε σαν συνέπεια ο αντίπαλος να προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι και να είναι οργανωμένος στην άμυνα.

Στο πρώτο μέρος συμπεριφερθήκαμε καλύτερα όσον αφορά την ένταση, την κυκλοφορία και να περάσουμε διαγώνιες μπάλες. Γίναμε και απειλητικοί και ίσως να μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο μέρος πάλι η ΑΕΚ έκλεισε τους χώρους, έπαιξε σκληρή άμυνα. Είχαμε μεν την μπάλα στα πόδια, αλλά αν εξαιρέσουμε τη φάση του Χατζηγιοβάνη, δεν μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Δε βγάλαμε παίκτες παραπάνω, δεν ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός. Δεν απειλήσαμε. Η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το σκορ πολύ καλά και έφτασε στη νίκη. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, γιατί προσπαθούμε να διεκδικήσουμε κάθε ματς. Από την άλλη είναι όμως ένα σοβαρό συμπέρασμα να βλέπω τη διαχείριση του ρόστερ και την εξέλιξη των παικτών μου. Θεωρώ ότι στο πλάνο της η ομάδα βαδίζει πολύ σωστά. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό, να το εξελίξουμε και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί”.

Εγκλωβίστηκε ο Παναθηναϊκός από τακτική της ΑΕΚ;

“Στο ποδόσφαιρο παίζουν πάντα δύο ομάδες και παίζει ρόλο η αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Για να μπορέσεις να σπάσεις μία τέτοια άμυνα θα πρέπει να δημιουργήσεις προϋποθέσεις. Δεν τα καταφέραμε καλά σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήμασταν καλοί στο να περάσουμε αντίπαλο”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τι πρέπει να αλλάξει αν παίξει και ο δικέφαλος άμυνα:

“Δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι. Είναι φανερό ότι σήμερα επειδή θέλαμε να δώσουμε προτεραιότητα στο Κύπελλο, θέλω να τους έχω με ενέργεια και ένταση την Τετάρτη. Έλειπαν πέντε βασικοί. Στο κομμάτι το δημιουργικό θα αλλάξουν σημαντικά πράγματα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ παίζει καλύτερη άμυνα από τον ΠΑΟΚ. Τι διαχείριση θα κάνει στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος, αφού κλείδωσε και μαθηματικά τα πλέι οφ: Έχουμε ήδη πολλές τιμωρίες. Θα πάμε με τη λογική να κατεβάζουμε μια δυνατή ομάδα. Αν αποκλειστούμε από το Κύπελλο η λογική μας θα είναι η ίδια. Θα παίζει μια δυνατή ομάδα για να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE