ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτες και προκλητικές ατάκες στο OPEN TV για τη διαιτησία της Τούμπας – “Χάιδεμα αυτιών στην Αθήνα…”(vid)

Κάποιοι θέλουν με το ζόρι να μας βγάλουν τυφλούς, αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι.

Απίστευτες και προκλητικές ατάκες στο OPEN TV για τη διαιτησία της Τούμπας  -

Κάποιοι θέλουν με το ζόρι να μας βγάλουν τυφλούς, αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι.

Για τη διαιτησία του ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός και για το πέναλτι – εφεύρεση στον Ινσούα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Δε θα το ξανακάναμε, αλλά βλέπετε, ορισμένες φορές τα όσα λέγονται ή γράφονται μας ξεπερνούν. Οπως αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή TOTAL FOOTBALL του open tv.

Φυσικά, ο κάθε δημοσιογράφος ή πρώην διαιτητής, έχουν την άποψή τους και μπορούν να την εκφράζουν ελεύθερα. Δε θα κρίνουμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γίνεται, όμως, να μη σταθούμε στις απίστευτες ατάκες που ειπώθηκαν κυρίως στη συνομιλία Κόλκα – Βέργκη, όταν ο ρεπόρτερ του δικεφάλου του βορρά  με απαξιωτικό ύφος τόνισε στον συνάδελφό του: “Τα δικά σου τα μάτια τώρα Βασίλη…”. Στη συνέχεια, ο άλλος συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη, Κώστας Βασιλόπουλος, πρόσθεσε: “Χάιδεμα αυτιών στην Αθήνα έχουν τα μάτια σου…”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.