Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καλείται να δώσει δυναμικό “παρών” στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσει στο δύσκολο έργο του μια μεγάλη ανατροπή.

Οι “πράσινοι” μετά το 2-0 του πρώτου ματς και το… χειρουργείο, το οποίο ορισμένοι βάλθηκαν να κουκουλώσουν και να μας πείσουν ότι δεν έγινε το παραμικρό, έχουν μπροστά τους έναν… ποδοσφαιρικό γολγοθά να διανύσουν. Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά στο “τριφύλλι” είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για τη μεγάλη υπέρβαση.

Στο πλαίσιο αυτό, κανείς μα κανείς δεν περισσεύει. Το ΟΑΚΑ πρέπει να πρασινίσει και ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να… αφήσει τα λαρύγγια του στις κερκίδες. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οφείλουν να είναι εκεί και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια.

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο σε δυναμική παρουσία την Τετάρτη. Το panathinaikos24.gr εδώ και μέρες με το hashtag #OloiOAKA ξεσηκώνει κάθε φίλο του “τριφυλλιού”. Σε αυτή την ποδοσφαιρική “μάχη” κανείς δεν περισσεύει. Ολοι πρέπει να είναι εκεί. Ολοι πρέπει να φωνάξουν δυνατά για τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσουν τον 13ο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα συνεχίζεται από τα εκδοτήρια αλλά και μέσω internet και των VIVA Spots.

Οι τιμές ανά θύρα είναι:

-Θύρα 3, 15: 10 ευρώ από Internet και εκδοτήρια.

– Θύρα 5, 13: 13 ευρώ από το Internet και 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρες 7, 11: 18 ευρώ από το Internet και 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet και 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet και 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Ρ1: 58 ευρώ από το Internet και 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής Δευτέρα – Παρασκευή από την Αίθουσα Κασιμάτη (Ολυμπιακό Στάδιο) 09:30-17:30, ανήμερα του αγώνα πρωταθλήματος από τα εκδοτήρια στο σταθμό Ειρήνης του ΗΣΑΠ 14.30-19.30, στην Κύμης 16:30-19:30, Βορειοανατολική Είσοδο ΟΑΚΑ 17:30-19:30.

Όσοι φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, μπορούν κάνοντας χρήση του barcode του εισιτηρίου, να προμηθευτούν εισιτήριο για το ματς Κυπέλλου με έκπτωση 50% επί της αρχικής αξίας του εισιτηρίου! Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν και να αγοράσουν στη μισή τιμή το εισιτήριο του αγώνα Κυπέλλου, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία στο www.viva.gr.

Από εκει και πέρα υπενθυμίζεται ότι εφέτος για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με την καταβολή 10 ευρώ μαζί με την αγορά του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα της σεζόν που θα παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος. Η έκδοση Κάρτας Φίλου είναι υποχρεωτική σε όλους πλην των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Wind ,Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Στο πλαίσιο «Παναθηναϊκός για όλους» διατίθενται δωρεάν 300 εισιτήρια σε ανέργους αλλά και δωρεάν εισιτήρια σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους. Σε ό,τι αφορά τους ανέργους, οι ενδιαφερόμενοι θα στέλνουν το αίτημα τους στο mail [email protected] με τίτλο θέματος ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, επισυνάπτοντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το έντυπο «Αποδεικτικό Ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας» ή «Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας». Τα συγκεκριμένα έντυπα είναι απαραίτητα διότι αναγράφουν τη διάρκεια ισχύς της κάρτας ανεργίας αλλά και τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση κάθε εισιτηρίου. Τα αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν εισιτήριο. Από τη στιγμή που τα στοιχεία του mail θα είναι επαρκή και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των 300 εισιτηρίων ανά αγώνα, η ΠΑΕ θα αποστέλλει ηλεκτρονικά μέσω mail το δωρεάν εισιτήριο. Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια δεν είναι διαθέσιμα ούτε για την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ανέργους φιλάθλους ούτε για την παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.

Σε ό,τι αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνουν mail στο [email protected] επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή οποιοδήποτε κρατικό έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιαιτερότητα και παράλληλα να καταγράφεται ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο [email protected]

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS