ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πήρα το περιβραχιόνιο επειδή είμαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα»

Ο Χρήστος Δώνης αναφέρθηκε στο σημείο που έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Τι είπε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Δώνης: «Πήρα το περιβραχιόνιο επειδή είμαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα»

Ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» κατέγραψε την 100ή συμμετοχή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας στο μπράτσο, δεν κατάφερε να οδηγήσει το τριφύλλι στη νίκη.

Μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο ματς και στο σημείο που κρίθηκε ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επικίνδυνοι απ’ ότι στο δεύτερο, αν και στο δεύτερο είχαμε μία κλασική ευκαιρία του Μακέντα με τετ α τετ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ, το ματς φάνηκε πως θα κριθεί στο γκολ, η ΑΕΚ το πέτυχε και κέρδισε. Είμαστε μία ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει και την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το μυαλό ήταν στον ΠΑΟΚ: «Όταν μπαίνω στο γήπεδο, σκέφτομαι μονάχα το παιχνίδι που θα παίξω εκείνη την ώρα, δεν θα μιλήσω για τους συμπαίκτες μου γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω, ματς χρονιάς υπήρξαν πολλά, κόντρα στον ΠΑΣ, με την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το περιβραχιόνιο που φόρεσε: «Είχα όνειρο να παίξω πρώτα απ’ όλα, φόρεσα το περιβραχιόνιο καθώς είμαι από τους πιο παλιούς και προχωράω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.