ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δώνης, παίκτες και κόσμος κόντρα σε όλους!

Παναθηναϊκός είμαστε και οποιαδήποτε ήττα είναι στενάχωρη. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Δώνης, παίκτες και κόσμος κόντρα σε όλους!

Το ίδιο ισχύει και για την ήττα από την ΑΕΚ, ακόμα και αν ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Διότι ήταν. Η ομάδα έπαιξε χωρίς πέντε βασικούς, διότι δεν μπορεί σε δέκα ημέρες οι ίδιοι παίκτες να παίξουν τέσσερα ντέρμπι. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει καμία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο ο Παναθηναϊκός, που έχει περιορισμένο ρόστερ και κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Οπότε είναι προτιμότερο να εξαντλήσεις τις λίγες πιθανότητες, που έχεις για να πάρεις την πρόκριση με τον ΠΑΟΚ, παρά να ρισκάρεις την κούραση, η τον τραυματισμό κάποιων βασικών παικτών και να παίξεις… γυμνός με τον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση του Γιώργου Δώνη ήταν μονόδρομος. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να μην χάσει, αλλά δεν σκόραρε στις δύο φάσεις, που είχε και δέχθηκε ένα γκολ από τον Αραούχο, που έπιασε ένα… τέλειο σουτ. Και κόντρα σε μία ΑΕΚ, που έπαιξε φουλ άμυνα και την ενδιέφερε να κλείσει χώρους πρώτα και μετά να επιτεθεί. Αυτό το παιχνίδι πέρασε, όμως.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι, που ο Παναθηναϊκός έχει μία μεγάλη πρόκληση. Να πετύχει κάτι, που τώρα φαίνεται ακατόρθωτο. Να πάρει την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία του έχοντας χάσει με 2-0 εκτός έδρας στο κύπελλο.

Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά μπορούν να γίνουν περισσότερες, αν την Τετάρτη το ΟΑΚΑ είναι έδρα. Να νιώσουν ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες την ζεστασιά της έδρας. Το αξίζουν. Δίνουν μία μάχη απέναντι στα… θηρία, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Κόντρα σε μία ομάδα μα δεκαπλάσιο μπάτζετ, κόντρα στην διαιτησία, όπως είδαμε και στο πρώτο ματς, κόντρα και στην ΕΠΟ, που όρισε τη ρεβάνς αυτή την εβδομάδα και όχι την άλλη, όπου προτίμησε να ορίσει το ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Ότι μπορούν, κάνουν προπονητής και παίκτες, για να κρατήσουν την σημαία ψηλά, όταν κανένα θεσμικό όργανο δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό.

Ας μην τους αφήσουμε μόνοι τους σε αυτή την μάχη. Και στο τέλος ακόμα και αν δεν καταφέρει η ομάδα να προκριθεί, όσοι είναι στο γήπεδο, θα ξέρουν, ότι από την πλευρά τους έκαναν, ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν την ομάδα και θα την χειροκροτήσουν, για την προσπάθεια.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.