ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά τον Τσέφεριν, η ελληνική κυβέρνηση θα έχει συνάντηση και με τον Ινφαντίνο

«Κλείδωσε» το ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης (και) με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο ρόλος του Γκρεγκ Κλαρκ, αντιπροέδρου της ΦΙΦΑ στην επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τον Τσέφεριν, η ελληνική κυβέρνηση θα έχει συνάντηση και με τον Ινφαντίνο

Η ΦΙΦΑ με δελτίο Τύπου της, δηλώνει ότι «θα συνεργαστούμε με την UEFA και την ΕΠΟ για να λύσουμε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφερόμενη στα αποτελέσματα των συναντήσεων του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, στη Ζυρίχη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.