ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Αλαφούζου με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για την άρση ευρωπαϊκής τιμωρίας!

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε πριν από 15 μέρες στην Ελβετία και μίλησε με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για την άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού.

Συνάντηση Αλαφούζου με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για την άρση ευρωπαϊκής τιμωρίας! | panathinaikos24.gr

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε πριν από 15 μέρες στην Ελβετία και μίλησε με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ για την άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid)
Παναθηναϊκός – Βόλος: Η ευφυέστατη κίνηση του Ιωαννίδη και το 4-0 του Βιτάλ (vid) 4.016 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι από το καλοκαίρι του 2021 θα έχουν και πάλι κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης εφόσον εξασφαλίσουν θέση σε αυτά, ωστόσο, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν νέα προσπάθεια για να επιστρέψουν από φέτος στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 15 μέρες, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ βρέθηκε στη Νιόν και μίλησε με στελέχη της ΟΥΕΦΑ για το θέμα αυτό. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας διαπίστωσαν ότι πλέον υπάρχει οικονομική εξυγίανση στην ΠΑΕ και συζητήθηκαν οι προσπάθειες που έχουν γίνει, προκειμένου η ομάδα να βγει από το οικονομικό τέλμα.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων και αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει από του χρόνου να παίξει στην Ευρώπη!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close