ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δωρεάν εισιτήρια και μετακίνηση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στη ρεβάνς Κυπέλλου

Και σε αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται η δράση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Δωρεάν εισιτήρια και μετακίνηση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στη ρεβάνς Κυπέλλου

Και σε αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται η δράση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Ενόψει της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι χορηγούνται δωρεάν εισιτηρίων σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες (και τους συνοδούς τους) ενώ μέσω της συνεργασίας με την Avance προσφέρεται, σε όσους το επιθυμούν, δωρεάν μετακίνηση στο γήπεδο σε 10 ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και τους συνοδούς τους. Όλοι όσοι επιλέξουν να μετακινηθούν με ιδιωτικό ΙΧ θα έχουν δωρεάν ημερήσια κάρτα πάρκινγκ. Για τα άτομα με αμαξίδιο οι διαθέσιμες θέσεις στο ΟΑΚΑ είναι 23 και αφορούν τις θύρες 5Γ και 13Γ.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στέλνουν mail στο [email protected] επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή οποιοδήποτε κρατικό έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιαιτερότητα και παράλληλα να καταγράφεται ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.