ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: “Μπορούμε την ανατροπή – Χρειάζεται συγκέντρωση και πάθος”

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη υπέρβαση και την ανατροπή.

Παναθηναϊκός:

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη υπέρβαση και την ανατροπή.

Φυσικά, το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον δικέφαλο. Ομως, δε μιλάμε για ένα σκορ που δεν ανατρέπεται. Αν οι “πράσινοι” παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους και μπουν παθιασμένα για την ανατροπή, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό λένε, άλλωστε, και στις μεταξύ τους συζητήσεις οι  ποδοσφαιριστές στο Κορωπί: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει, έχουμε ελπίδες. Το σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αναλύσει μέσω βίντεο κάθε κομμάτι παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και στέκεται πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Έλληνας προπονητής θέλει πρώτα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια η ομάδα του να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει τον δικέφαλο του βορρά, ο οποίος έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, γεγονός που το τριφύλλι θέλει να το εκμεταλλευτεί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές θέλουν, ταυτόχρονα, και τη στήριξη του κόσμου και είναι κάτι που το λένε συνεχώς. Υπολογίζεται ότι αύριο θα βρεθούν περίπου 25.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...