Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη υπέρβαση και την ανατροπή.

Φυσικά, το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον δικέφαλο. Ομως, δε μιλάμε για ένα σκορ που δεν ανατρέπεται. Αν οι “πράσινοι” παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους και μπουν παθιασμένα για την ανατροπή, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό λένε, άλλωστε, και στις μεταξύ τους συζητήσεις οι  ποδοσφαιριστές στο Κορωπί: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει, έχουμε ελπίδες. Το σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αναλύσει μέσω βίντεο κάθε κομμάτι παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και στέκεται πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Έλληνας προπονητής θέλει πρώτα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια η ομάδα του να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει τον δικέφαλο του βορρά, ο οποίος έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα, γεγονός που το τριφύλλι θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Οι ποδοσφαιριστές θέλουν, ταυτόχρονα, και τη στήριξη του κόσμου και είναι κάτι που το λένε συνεχώς. Υπολογίζεται ότι αύριο θα βρεθούν περίπου 25.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου