ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Παναθηναϊκός: Δύσκολη, αλλά όχι και απίθανη η άρση ευρωπαϊκής τιμωρίας

Η περίπτωση της άρσης της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού έχει δυσκολίες, αλλά δεν είναι και απίθανη. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Παναθηναϊκός: Δύσκολη, αλλά όχι και απίθανη η άρση ευρωπαϊκής τιμωρίας

Η περίπτωση της άρσης της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού έχει δυσκολίες, αλλά δεν είναι και απίθανη. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Εδώ και καιρό, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” και οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου δουλεύουν πάνω στο ενδεχόμενο άρσης της ευρωπαϊκής ποινής της πράσινης ΠΑΕ. Θυμίζουμε ότι η τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ είναι για τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που πέρυσι η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση “ευρωπαϊκή”, ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη σεζόν 2021-22. Εκτός και αν τα δεδομένα αλλάξουν, μετά την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στη Νιόν της Ελβετίας, πριν από περίπου 15 μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Η άρση της ευρωπαϊκής ποινής, δηλαδή. Η ΟΥΕΦΑ δεν αλλάζει εύκολα τις αποφάσεις της και είναι αυστηρή σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Από τη στιγμή, όμως, που είδε ότι πράγματι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οικονομικά έχει εξυγιανθεί, τότε δεν είναι και απίθανη η αλλαγή στάσης από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Αυτό διαπίστωσε και ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού, όταν παρουσίασε τον φάκελο στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΟΥΕΦΑ και έκανε μαζί τους τη συζήτηση για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα 34 εκατ. ευρώ που έχουν μπει σε 1,5 χρόνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο, τα χρέη έχουν πέσει κατά πολύ, ενώ πλέον δεν υπάρχουν περιπτώσεις με οφειλές που δεν τηρούνται. Συνεπώς, το πράγμα οικονομικά τσουλάει καλά και το τριφύλλι έχει εξυγιανθεί σε αυτό το κομμάτι μέχρι την ολική αποπλήρωση των χρεών. Μένει να δούμε αν, τελικά, η ΟΥΕΦΑ τα λάβει όλα αυτά σοβαρά υπόψιν της και ποια θα είναι η απόφασή της. Πάντω, ότι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα. Αν αλλάξει κάτι, που μόνο ευχάριστο θα είναι για το τριφύλλι και τον κόσμο του, αυτό θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, προτού αρχίσουν τα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.