ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε επικοινωνία με Μπακογιάννη ο Γιαννακόπουλος για Βοτανικό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε συνεχείς επαφές με τον Δήμαρχο Αθηναίων, με σκοπό να βρεθεί η λύση για τον Βοτανικό.

Σε επικοινωνία με Μπακογιάννη ο Γιαννακόπουλος για Βοτανικό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε συνεχείς επαφές με τον Δήμαρχο Αθηναίων, με σκοπό να βρεθεί η λύση για τον Βοτανικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη οραματίζεται να μπει ένα τέλος στο χρόνιο γηπεδικό πρόβλημα του Συλλόγου και γι αυτό κάνει συνεχώς κινήσεις με σκοπό όλα τα εμπόδια να ξεπεραστούν. Πρόσφατα, είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Ο Γιαννακόπουλος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει κάνει και νέες επαφές.  Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι ξεκάθαρα υπέρ της διπλής ανάπλασης, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θυμίζουμε ότι φορέας του έργου είναι ο Δήμος, συνεπώς έχει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο όλο θέμα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βασικό πρόβλημα  με τη χρηματοδότηση παραμένει, παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για εγγυήσεις και άπαντες προσπαθούν να βρουν τη φόρμουλα, σε διαφορετική περίπτωση να πάνε στο plan b που αφορά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και κεφάλαια. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νεότερα επί του θέματος, προκειμένου το γηπεδικό να μπει στην τελική του ευθεία, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.