Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε συνεχείς επαφές με τον Δήμαρχο Αθηναίων, με σκοπό να βρεθεί η λύση για τον Βοτανικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη οραματίζεται να μπει ένα τέλος στο χρόνιο γηπεδικό πρόβλημα του Συλλόγου και γι αυτό κάνει συνεχώς κινήσεις με σκοπό όλα τα εμπόδια να ξεπεραστούν. Πρόσφατα, είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Ο Γιαννακόπουλος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει κάνει και νέες επαφές.  Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι ξεκάθαρα υπέρ της διπλής ανάπλασης, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θυμίζουμε ότι φορέας του έργου είναι ο Δήμος, συνεπώς έχει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο όλο θέμα.

Το βασικό πρόβλημα  με τη χρηματοδότηση παραμένει, παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για εγγυήσεις και άπαντες προσπαθούν να βρουν τη φόρμουλα, σε διαφορετική περίπτωση να πάνε στο plan b που αφορά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και κεφάλαια. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νεότερα επί του θέματος, προκειμένου το γηπεδικό να μπει στην τελική του ευθεία, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου