ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Μόνο χειροκρότημα γι’ αυτά τα κορίτσια!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πάλεψαν στα ίσια, αλλα γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδα βόλεϊ γυναικών. Αμφισβητούμενος ο τελευταίος πόντος των ερυθρόλευκων.

Μόνο χειροκρότημα γι' αυτά τα κορίτσια!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πάλεψαν στα ίσια, αλλα γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ από τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδα βόλεϊ γυναικών. Αμφισβητούμενος ο τελευταίος πόντος των ερυθρόλευκων.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει κεφάλι στο σκορ με 5-0. Οι πράσινες μείωσαν σε 2-6 αλλά ο Ολυμπιακός φαινόταν να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να προηγηθεί ακόμα και με 6-16. Οι πράσινες έτρεξαν ένα μικρό σερί και μείωσαν σε 10-16, το οποίο γρήγορα έγινε 10-19.  Τελικά το πρώτο σετ το κατέκτησε ο Ολυμπιακός με σκορ 16-25.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 3-1 και 4-2 στην  αρχή του σετ. Το 6-4 έγινε γρήγορα 6-6 και το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Δύο ωραίες πράσινες συνεργασίες έδωσαν προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 8-6. Ο Ολυμπιακός δεν άφηνε τις πράσινες να ξεφύγουν. Τελικά αυτό συνέβη στα μέσα του δεύτερου σετ, με το πανέμορφο πέρασμα της Οικονομίδου (14-10). Σ΄ αυτό το δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν πραγματικά άλλη ομάδα.  Η διαφορά ανέβηκε στο +7 (18-11) και πραγματικά το σετ αυτό δεν χανόταν. Τελικά οι πράσινες το κατέκτησαν με 25-14.

Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκού, μιας και οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν με 1-5. Το 1-5 μετά από λίγο έγινε 2-9, με τις πράσινες να μην βρίσκουν απαντήσεις στις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Ταυτόχρονα, η υποδοχή τους είχε σοβαρά προβλήματα, γεγονός που φαινόταν και στον πίνακα του σκορ (2-11).Οι πράσινες δεν ηταν καθόλου καλές σ΄ αυτό το τρίτο σετ. Οι κακές υποδοχές των κοριτσιών του Παναθηναϊκού είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 11-25.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο τρίτο σετ, με αποτέλεσμα να είναι στην ισοπαλία μετά τους πρώτους 6 πόντους.Το σερβίς της Μαρίας Οικονομίδου δυσκόλευε τις ερυθρόλευκες κι έτσι οι πράσινες προηγήιηκαν με 5-4. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 7-5, αλλά έχασε τη διαφορά μετά από δύο λάθη. Το 7-7 έγινε 13-7 και το κλειστό του Αγίου Θωμά πήρε φωτιά. Τρομερός Παναθηναϊκός σ΄ αυτό το σετ. Οι πράσινες ήταν ασταμάτητες. Το σκορ είχε ανέβει στο 16-7 και το τριφύλλι έδειχνε αποφασισμένο να φέρει το ματς στο 2-2. Οικομίδου και Κοσμά οδηγούσαν την πράσινη επίθεση. Το 20-11 έγινε 20-14 και ο Καμπερίδης κάλεσε σε τάιμ άουτ. Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αλλά τελικά έχασε το σετ με 25-20.

Στο τάιμ μπρέικ το τριφύλλι μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0. Το 2-0 έγινε γρήγορα 2-2. Το τριφύλλι πάτησε γκάζι και πάλι και προηγήθηκε με 6-3. Το πράσινο 8-5 έγινε 8-8 και το ματς έγινε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα 10-11. Τελικά οι πράσινες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 13-15 και έχασαν την πρόκριση. Βέβαια, στο φινάλε έγιναν πράγματα στα οποία κανείς δε βγάζει άκρη. Η Οικονομίδου κάρφωσε κι ενώ το σκορ ήταν 13-14. Από όλα τα ριπλέι, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει μέσα, αλλά οι διαιτητές έδειξαν άουτ έπειτα από βίντεο – τσεκ. Ενα βίντεο που δυστυχώς κανείς δεν είδε, γεγονός που προκάλεσε απορίες και διαμαρτυρίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.