ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (20:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

ΠΑΟ μπορείς να προκριθείς

Απόψε στις 20:00 ο Παναθηναϊκός καλείται να φτάσει σε μια επική ανατροπή: να γυρίσει από τον εφιάλτη του 0-2 στην Τούμπα και να φτάσει στο όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟ μπορείς να προκριθείς

Στην Τούμπα ο Ελβετός διαιτητής και οι συνεργάτες του στο VAR έκριναν το αποτέλεσμα. Δεν έβγαλαν κόκκινη στον Πέλκα. Έδωσαν ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Δώρισαν το τελικό 2-0 στον δικέφαλο, δίνοντάς του ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Και άφησαν τον Παναθηναϊκό να… αναρωτιέται αν λειτουργούσε το VAR.

Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να τα βάλει με… Θεούς και δαίμονες. Με το σκορ, που είναι δύσκολο. Με τον ΠΑΟΚ, που είναι μια ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Με τους διαιτητές, που πάντα στα συγκεκριμένα παιχνίδια ευνοούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του, αποφασισμένοι να σπρώξουν την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και ο Δώνης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Με μοναδική απουσία τον Ινσούα, ο οποίος δεν τα κατάφερε τελικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσής.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Κρέσπο και τον Μάτος, αλλά με τον Πέλκα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα δεξιά ο Βιερίνια, αριστερά ο Γιαννούλης και στα στόπερ οι Ίνγκασον και Βαρέλα. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαουρίσιο και Μίσιτς. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.