ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΙΝΤ

Πόσο επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ η πρόσληψη Ουζουνίδη από τον ΑΠΟΕΛ;

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ. Ομάδα στην οποία ανήκει ο Γκίας Ζαχίντ.

Πόσο επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ η πρόσληψη Ουζουνίδη από τον ΑΠΟΕΛ;

Ο Γκίας Ζαχίντ είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ένας πολύ ποιοτικός μέσος, για τον οποίο επέμεινε το περασμένο καλοκαίρι πάρα πολύ ο Γιώργος Δώνης προκειμένου να τον φέρει στους πράσινους. Ο Νορβηγός, με πακιστανικές ρίζες, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, είναι από τους παίκτες – κλειδιά και σίγουρα οι πράσινοι θα ήθελαν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο ρόστερ τους.

Δύσκολο εγχείρημα. Η ρήτρα του με τον ΑΠΟΕΛ ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν είναι εύκολο να το διαθέσει ο Παναθηναϊκός.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται ίσως και σήμερα να ανακοινώσει την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο των Κύπριων. Κι εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα. Ποια η άποψη του Ουζουνίδη για τον Ζαχίντ;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός των Κύπριων και πρώην του Παναθηναϊκού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νορβηγό. Κάτι που σημαίνει πως και εκείνος θα ήθελε να τον φέρει πίσω στον ΑΠΟΕΛ από το επόμενο καλοκαίρι.

Κι εδώ ίσως υπάρξει πρόβλημα με τη διαπραγμάτευση που θέλει να κάνει ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να συζητήσει απευθείας με τον ΑΠΟΕΛ για να ρίξει την τιμή του παίκτη. Αν δεν τα καταφέρει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πληρώσει 1,6 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό του χωρίς να… πέφτει λόγος στους Κύπριους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.