ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης

Μετά τον Μητσοτάκη και τον Πατούλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για το πρότζεκτ του Βοτανικού και τη Λεωφόρο.

Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος - Μπακογιάννης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενασχόλησή του με το θέμα του Βοτανικού και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να προχωρήσει το πρότζεκτ και ο Παναθηναϊκός να έχει ένα νέο και υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά και εγκαταστάσεις για τον ερασιτέχνη.

Μετά τις συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Πατούλη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του ερασιτέχνη είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μια συνάντηση με… φόντο τον Βοτανικό και όχι μόνο, αφού οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες και στη Λεωφόρο και τις βελτιωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στα γήπεδα.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο βασικό θέμα συζήτησης ήταν το πρότζεκτ του Βοτανικού, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες και το πώς μπορεί να προχωρήσει το έργο. Για ακόμα μια φορά από την πλευρά του Μπακογιάννη ειπώθηκε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Γιαννακόπουλου να στεγάσει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη σε μια… καταπράσινη περιοχή.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει ταχτεί ανοιχτά και επίσημα υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Από την πλευρά του ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να… φουλάρει και να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες ενέργειες το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να δει το όνειρο εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού να γίνεται πραγματικότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.