Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση την ενασχόλησή του με το θέμα του Βοτανικού και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να προχωρήσει το πρότζεκτ και ο Παναθηναϊκός να έχει ένα νέο και υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά και εγκαταστάσεις για τον ερασιτέχνη.

Μετά τις συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Πατούλη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του ερασιτέχνη είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μια συνάντηση με… φόντο τον Βοτανικό και όχι μόνο, αφού οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες και στη Λεωφόρο και τις βελτιωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στα γήπεδα.

Ωστόσο βασικό θέμα συζήτησης ήταν το πρότζεκτ του Βοτανικού, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες και το πώς μπορεί να προχωρήσει το έργο. Για ακόμα μια φορά από την πλευρά του Μπακογιάννη ειπώθηκε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Γιαννακόπουλου να στεγάσει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη σε μια… καταπράσινη περιοχή.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει ταχτεί ανοιχτά και επίσημα υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Από την πλευρά του ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να… φουλάρει και να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες ενέργειες το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να δει το όνειρο εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού να γίνεται πραγματικότητα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου