ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ambassador του ΝΒΑ η Κωστάκη

Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την βοηθό προπονήτριας του Παναθηναϊκού Αναστασία Κωστάκη καθώς ορίστηκε ως Ambassador του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Ambassador του ΝΒΑ η Κωστάκη
Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την βοηθό προπονήτριας του Παναθηναϊκού Αναστασία Κωστάκη καθώς ορίστηκε ως Ambassador του ΝΒΑ στην Ευρώπη.
Πρόκειται για την τρίτη γυναίκα πρέσβειρα του ΝΒΑ στην Ευρώπη μετά την Ισπανίδα Αμάγια Βαλντεμόρο και την Τίσα Πενιτσέιρο από την Πορτογαλία.

Πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα που δέχτηκε τον συγκεκριμένο τίτλο τιμής από τον κορυφαίο μπασκετικό οργανισμό στον κόσμο ενώ πριν τρία χρόνια την ίδια θέση είχε πάρει και ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Η Κωστάκη που έγραψε τη δική της ιστορία ως αθλήτρια του «τριφυλλιού» αλλά και με τεράστια διεθνή καριέρα τόνισε: «Αισθάνομαι τεράστια τιμή και νιώθω ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, μου απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας, σαν πρώην παίκτρια του WNBA, τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού, με τον τίτλο αυτό καλούμαι να μεταδώσω τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσω να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται».

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ