ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ινσούα ήθελε… αλλά πρυτάνευσε η λογική

Τρελαμένος ο Αργεντίνος, ήθελε να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ινσούα ήθελε... αλλά πρυτάνευσε η λογική

Όπως είναι γνωστό, ο μοναδικός απόντας από τη σημερινή ρεβανς με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Εμάνουελ Ινσούα λόγω τραυματισμού.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, αλλά κάπου εκεί πρυτάνευσε η λογική.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ενθουσιασμένος με το πάθος που επέδειξε ο Ινσούα, αλλά ο τραυματισμός μου στο γόνατο είναι ύπουλος και δεν θέλησε με τίποτα να ρισκάρει να χάσει τον ποδοσφαιριστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε μια περίοδο που το πρωτάθλημα οδεύει στο τέλος του και τα πλέι οφ πλησιάζουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως το πάθος του Αργεντίνου μπακ μπορεί να ωφελήσει σε βάθος χρόνο το «τριφύλλι», αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας και μια τέτοια κίνηση μπορεί να βγάλει συν και τον ποδοσφαιριστή αλλά και την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.