ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1

Τελείωσε πριν καν αρχίσει – Συγκλόνισε ο κόσμος

Το γκολ του Σφιντερσκι στο 11’ έβαλε τέλος στα όνειρα του Παναθηναϊκού για πρόκριση. και οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Συγκλονιστικός ο κόσμος που στήριξε για 90 λεπτά.

Τελείωσε πριν καν αρχίσει - Συγκλόνισε ο κόσμος

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0 σ΄ ένα ματς που τελείωσε στο 11ο λεπτό, με το γκολ του Σφιντέρσκι. Συγκλονιστικός ο κόσμος της ομάδας που για 90 λεπτά στάθηκε δίπλα της με την φωνή του και δημιούργησε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά του αγώνα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας.  Στο 3ο ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο ματς, με το σουτ του Μπίσεσβαρ να το αποκρούει ο Διούδης. Η επόμενη φάση άνηκε στον Παναθηναϊκό και  ήταν μάλιστα και τεράστια ευκαιρία. Οι πράσινοι αναπτύχθηκαν υπέροχα, με  τον Δώνη να βγάζει φάτσα φόρα με τον Πασχαλάκη τον Χατζηθεοδωρίδη, αλλά τον τελευταίο να αστοχεί.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Πέλκας έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού πάσαρε στον Σφιντέρσκι, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0. Οι πράσινοι πάγωσαν από το γκολ του και έκαναν λίγα λεπτά για να συνέλθουν. Μάλιστα στο 17ο λεπτό του αγώνα ο ΠΑΟΚ έφτασε ένα βήμα από το 2-0, με τον Πέλκα να φτάνει σε καλό σημείο αλλά να αστοχεί. Στο 31ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το 1-1, με το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη να το αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση του, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία αλλαγή, καθώς ο Γιώργος Δώνης έβγαλε τον Νάγκι και έβαλε στη θέση του τον Αγιούμπ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. Ο Γιώργος Δώνης έριξε και τον Περέα στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-1-2.

Οι πράσινοι ήταν σαφώς απογοητευμένοι, γεγονός το οποίο φαινόταν από το πώς κινούνταν στον αγωνιστικό χώρο. Σε τραγική βραδιά ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος δεν πήγαινε πρώτος στην μπάλα και δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον παίκτη, που είχαμε δει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Φυσικά γενικότερα το τριφύλλι ήταν τραγικό σήμερα. Επιπλέον, πολύ καλά ήταν τα πρώτα δείγματα από τον Γιασίν Αγιούμπ. Φάνηκε ότι είναι ένας πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ο οποίος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο ρυθμός τους ματς είχε πέσει στα τελευταία λεπτά με το  0-1 να μην  αλλάζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.