ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Ξέραμε τη δυσκολία του ματς, το πιστεύαμε αλλά…»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό, ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα.

Μακέντα: «Ξέραμε τη δυσκολία του ματς, το πιστεύαμε αλλά...»

Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην Cosmote, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα που άπαντες γνώριζαν στην ομάδα και επεσήμανε πως πλέον όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά ώστε να τερματίσει ο Παναθηναϊκός στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αν τα καταφέρναμε η ροή θα ήταν διαφορετική. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε εμείς, αλλά ο ΠΑΟΚ. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θες. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Ουσιαστικά η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολη η ρεβάνς. Το πιστεύαμε, αλλά ξέραμε πως θα έπρεπε να προηγηθούμε».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Δουλεύουμε σκληρά εδώ και δύο χρόνια για να ξαναφέρουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η αντίδρασή τους παρά τον αποκλεισμό ήταν φανταστική. Η παρουσία τους μας δίνει έξτρα ώθηση. Μας στήριξαν και μας έδωσαν βοήθεια και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν στην πρώτη τριάδα στο πρωτάθλημα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.