ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00, ERTSPORTS, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Με Γιαννακόπουλο για… σκορ κούπας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό του Ρέντη τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πηγαίνει ως αρχηγός αποστολής.

Με Γιαννακόπουλο για... σκορ κούπας

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί σε τελικό Λιγκ Καπ του βόλεϊ και απέναντι του είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος, Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» δίνουν σήμερα το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη και θέλουν να δείξουν πως έχουν… επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση τίτλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στόχος της είναι ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εφετινή διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Θα είναι δύο ωραίοι αγώνες μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και αυτό εγγυάται πως θα γίνουν δύο μεγάλα παιχνίδια που θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος ωραίο βόλεϊ».

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με Γιαννακόπουλο αρχηγό αποστολής

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Ρέντη. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Γιαννακόπουλος θα βρεθεί κανονικά δίπλα στην ομάδα προκειμένου με αυτό τον τρόπο να της εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στο δύσκολο έργο που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.