Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί σε τελικό Λιγκ Καπ του βόλεϊ και απέναντι του είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος, Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» δίνουν σήμερα το πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη και θέλουν να δείξουν πως έχουν… επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση τίτλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στόχος της είναι ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εφετινή διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Θα είναι δύο ωραίοι αγώνες μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και αυτό εγγυάται πως θα γίνουν δύο μεγάλα παιχνίδια που θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος ωραίο βόλεϊ».

Με Γιαννακόπουλο αρχηγό αποστολής

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Ρέντη. Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Γιαννακόπουλος θα βρεθεί κανονικά δίπλα στην ομάδα προκειμένου με αυτό τον τρόπο να της εκφράσει την απόλυτη στήριξή του στο δύσκολο έργο που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου