Έπαιξε περισσότερο στην άκρη, σε μια θέση που μάλλον δεν είναι συνηθισμένος. Ο Δώνης του έδωσε το πρώτο του ημίχρονο και ο Αγιούμπ πρόλαβε να δείξει κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλός χειριστής της μπάλας. Με χαμηλό κέντρο βάρους, υπήρξαν στιγμές που ξεσήκωσε την εξέδρα με τις ενέργειές του και με το υπέροχο αριστερό του πόδι. Δε διστάζει να κάνει το κάτι παραπάνω, αφού έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη.

Είναι φανερό πως όταν ο Μαροκινός έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, όχι μόνο θα κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά θα κάνει και τη διαφορά. Ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Το τόνισε και ο Γιώργος Δώνης χθες στις δηλώσεις του και έγινε φανερό από την παρουσία του παίκτη. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχε ανάσες, που… μπούκωνε από τα τρεξίματα ή από κάποια σπριντ. Πιθανότατα να τον δούμε και πάλι στα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Και σίγουρα περισσότερα στα πλέι οφ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου