ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Όσα έδειξε ο Αγιούμπ

Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλός χειριστής της μπάλας. Όταν ο Αγιούμπ φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Όσα έδειξε ο Αγιούμπ

Έπαιξε περισσότερο στην άκρη, σε μια θέση που μάλλον δεν είναι συνηθισμένος. Ο Δώνης του έδωσε το πρώτο του ημίχρονο και ο Αγιούμπ πρόλαβε να δείξει κάποια από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλός χειριστής της μπάλας. Με χαμηλό κέντρο βάρους, υπήρξαν στιγμές που ξεσήκωσε την εξέδρα με τις ενέργειές του και με το υπέροχο αριστερό του πόδι. Δε διστάζει να κάνει το κάτι παραπάνω, αφού έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη.

Είναι φανερό πως όταν ο Μαροκινός έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, όχι μόνο θα κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά θα κάνει και τη διαφορά. Ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τόνισε και ο Γιώργος Δώνης χθες στις δηλώσεις του και έγινε φανερό από την παρουσία του παίκτη. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχε ανάσες, που… μπούκωνε από τα τρεξίματα ή από κάποια σπριντ. Πιθανότατα να τον δούμε και πάλι στα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Και σίγουρα περισσότερα στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.