ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με άμυνα… ανάγκης απέναντι στον Παναιτωλικό

Ο Ινσούα θα παραμείνει εκτός, οι Γιόχανσον και Σένκεφελντ είναι τιμωρημένοι.

Με άμυνα... ανάγκης απέναντι στον Παναιτωλικό

Με άμυνα ανάγκης θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αφού ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να αλλάξει τα 3/4 λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν θα αγωνιστεί επειδή το οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο δεν έχει υποχωρήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ φορούσε επιγονατίδα με τεχνητή άρθρωση, για να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ματίας Γιόχανσον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού θα εκτίσουν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής τους, λόγω κίτρινων καρτών. Άρα, οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς δεν θα τεθούν στη διάθεση του Δώνη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που έχει φορτωθεί αρκετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, με τον Χατζηθεοδωρίδη να παραμένει στο αριστερό άκρο, τον Κολοβέτσιο να αγωνίζεται βασικός και πιθανότατα τον Αποστολάκη στα δεξιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.