ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για έναν νεκρό

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας!

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Πληροφορίες για έναν νεκρό

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13:00 στην αστυνομία, ύστερα από πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνθρωπος πέθανε επί τόπου κι άλλος ένας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι το περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε αλλοδαπούς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώτη αναφορά στην αστυνομία, για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι, ανέφερε πως υπήρχε ένας άνθρωπος νεκρός στο δρόμο. Όταν έφτασε εκεί η Άμεση Δράση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο δρόμο και ένας άλλος ήταν τραυματισμένος σοβαρά.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 59.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μεταφέρει στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος αυτός δίνει μάχη για τη ζωή του.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...