ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το… “you ‘ll never walk alone” της Θύρας 13 και του Παναθηναϊκού (pics)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν το "you 'll never walk alone". Αυτοί του Παναθηναϊκού, το ανατριχιαστικό "Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ", που χθες ακούστηκε δυνατά και περήφανα στο ΟΑΚΑ.

Το...

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν το “you ‘ll never walk alone”. Αυτοί του Παναθηναϊκού, το ανατριχιαστικό “Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ”, που χθες ακούστηκε δυνατά και περήφανα στο ΟΑΚΑ.

Παρά την πίκρα και την απογοήτευση για τον  αποκλεισμό από νωρίς από τον ΠΑΟΚ, οι 20.000 οπαδοί του “τριφυλλιού” είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Στάδιο και με φωνή και παλμό από τη Θύρα 13, οι φίλοι της ομάδας θύμισαν… κανονικό Παναθηναϊκό. Ήταν εντυπωσιακή η στήριξη του κόσμου και το χειροκρότημα στο φινάλε της αναμέτρησης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του Γιώργου Δώνη. Ανάλογη εικόνα θα υπάρξει και στα μεγάλα ματς των πλέι οφ.

Εκεί που όλος ο κόσμος ανατρίχιασε ήταν όταν η Θύρα 13 έδωσε τον ρυθμό και ξεσήκωσε όλο το ΟΑΚΑ, προς το τέλος του αγώνα. “Εγώ θα σε αγαπώ και μη σε νοιάζει”, ήταν το σύνθημα που δόθηκε και αμέσως οι υπόλοιποι ακολούθησαν στον ίδιο ρυθμό. Το φινάλε ήταν ακόμη πιο όμορφο. Το γνωστό σε όλους “Τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ”, με τα κασκόλ υψωμένα δημιούργησε ένα άκρως Παναθηναϊκό σκηνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πιο διαχρονικό σύνθημα των οπαδών του “τριφυλλιού” δόνησε το ΟΑΚΑ και ο κόσμος έστειλε μεγάλο μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.