ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η Μάιλι Σάιρους ανέβασε γυμνόστηθη φωτογραφία της στο Instagram και καλεί τον κόσμο να βιαστεί να τη δει! (pic)

Η Μάιλ Σάιρους το τόλμησε και κάλεσε τον κόσμο να βιαστεί.

Η Μάιλι Σάιρους ανέβασε γυμνόστηθη φωτογραφία της στο Instagram και καλεί τον κόσμο να βιαστεί να τη δει! (pic)

Μία άτυχη στιγμή είχε η Μάιλι Σάιρους αφού έφυγε από το σόου του Marc Jacobs στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Η μπλούζα της γνωστής τραγουδίστριας άνοιξε και άφησε το στήθος της εκτεθειμένο, με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν το «ατύχημα» της.

Η Μάιλι Σάιρους, στην προσπάθειά της να κατακρίνει τους κανόνες και τους περιορισμούς που επιβάλλει στις θηλές του γυναικείου στήθους το Instagram, ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της, τονίζοντας στη λεζάντα της «Κάντε swipe δεξιά. Αλλά βιαστείτε. Το Instagram οπωσδήποτε θα αφαιρέσει αυτό το ποστ σύντομα».

View this post on Instagram

Swipe right . But hurry. Instagram will definitely be removing this post soon.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.